Blader door onze winkel

Steffen Schmutz op TV bij QVC

"Ik ben blij dat ik rechtstreeks met onze klanten kan praten.

"Mijn vader was eigenlijk gepland voor de presentatie "on air" op het thuiswinkel tv-kanaal QVC. Ik was alleen bij de casting als chauffeur. De gasttrainer van dat moment vroeg me toen of ik ook verstand had van schoenen en ze kon presenteren. Dus plotseling stond ik voor de camera. Intussen is QVC bijna mijn tweede thuis geworden. Ik kijk uit naar elke nieuwe show en vooral naar het rechtstreekse contact met onze klanten"
Steffen Schmutz, eigenaar en algemeen directeur van VITAFORM

Meer dan 15 jaar teleshopping

Sinds 2003 presenteert Steffen Schmutz regelmatig de nieuwste VITAFORM schoencreaties voor mannen en vrouwen live op televisie op de teleshopping zender QVC - persoonlijk, vakkundig en met veel enthousiasme. Zo is hij het gezicht van VITAFORM geworden, niet alleen in Duitsland, maar wereldwijd. De productpresentaties worden reeds in 6 landen uitgezonden. Voor zijn optredens reist Steffen Schmutz naar opnamestudio's in Düsseldorf, Parijs en Tokio. Altijd in zijn bagage: de nieuwste VITAFORM schoenmodellen voor dames en heren en speciale aanbiedingen. Waarom stem je niet af!

Krijg schoentrends in huis.

Wat is er comfortabeler dan thuis winkelen, gezellig voor de tv? Laat je op een ontspannen manier inspireren. U kunt gemakkelijk per telefoon of online bestellen. De door u gewenste modellen worden dan bij u thuis afgeleverd en u kunt ze op uw gemak uitproberen. Verheug u op een gevarieerd programma dat u elke maand nieuwe modieuze schoenhighlights biedt.

Klik hier om direct naar het programma te gaan