Blader door onze winkel

Familie ondernemer Steffen Schmutz

"Mijn betovergrootvader was een meester schoenmaker. Dus de liefde voor het schoenmakersvak werd praktisch in mijn wieg gelegd. Daarom was het mijn hartenwens om de lange familietraditie voort te zetten. Mode die ook leuk is voor
de voeten: dat is de uitdaging waarvoor ik en mijn team vandaag steeds weer aantrekkelijke, exclusieve en comfortabele oplossingen vinden"
Steffen Schmutz, eigenaar en bedrijfsleider van VITAFORM

]
koop-rechtstreeks-van-de-fabrikant

Koop rechtstreeks van de fabrikant

marktleider-hertenleren-schoenen

Marktleider hertenleren schoenen

hoogste-kwaliteitsnormen

Hoogste kwaliteitsnormen

VITAFORM geeft comfort in de 4e generatie

Toen Ruth en Ewald Schmutz in 1982 in Feldstetten een eigen bedrijf begonnen,
werd de kelder van hun huis zonder meer omgebouwd tot schoenmakerswerkplaats - de geboorte van het bedrijf VITAFORM. Op dat moment had niemand enig idee dat VITAFORM zo'n 40 jaar later een van de belangrijkste spelers op de markt voor mooie en comfortabele schoenen zou worden. Sommige van de werknemers van toen maken nu nog deel uit van het succesverhaal.

VITAFORM houdt de traditie tot op vandaag in ere

Vier generaties later, na de betovergrootvader van Steffen Schmutz, is de familie Schmutz nog steeds trouw aan het schoenmakersambacht. Vakmanschap speelt
nog steeds een bijzondere rol bij de productie van VITAFORM comfortschoenen: van de leest tot de handgenaaide zool. Onze schoenen combineren verfijnd vakmanschap met innovatieve ideeën en de hoogste kwaliteitsnormen voor materialen. En VITAFORM richt zich ook op innovatie en trendbewustzijn in design. Met frisse vormen en kleuren zorgen de schoenen van de Schwäbische Alb ervoor dat u modieus voor de dag wilt komen.