Blader door onze winkel

Veel gestelde vragen

Bestellen

U kunt direct online bestellen hier in de winkel. Wij nemen ook graag uw bestelling telefonisch aan op 07333-5788 van maandag tot vrijdag van 8u tot 13u. Let op: onze klantenservice medewerkers spreken alleen Engels of Duits. U kunt ons ook een email in de Engelse of Duitse taal versturen om te bestellen of informatie in te winnen naar: beratung@vitaform.com.

Normaal gesproken tussen de 6 en 10 werkdagen.

Ons systeem zal u automatisch een bevestigingsmail sturen.
Als u inlogt op uw klantenaccount, kunt u de status van uw bestelling bekijken. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice bereikbaar op telefoonnummer +49-73335788 van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 13 uur. Let op: onze klantenservice medewerkers spreken alleen Engels of Duits.

Nee, u bent ook welkom om een gastbestelling te plaatsen. Als u echter vaker wilt winkelen, raden wij u aan een klant-account te openen - dat heeft duidelijke voordelen.

Met een klant-account bij vitaform kunt u snel en gemakkelijk winkelen met slechts een paar klikken. Omdat uw contactgegevens en betalingsgegevens al zijn opgeslagen. Bovendien hebt u altijd een overzicht van uw bestellingen - zowel in het verleden als nu.

Wij zoeken graag naar een alternatief samen met u. Stuur ons een email in de Engelse of Duitse taal naar beratung@vitaform.com of bel ons op telefoonnummer +49-73335788 van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 13 uur. Let op: onze klantenservice medewerkers spreken alleen Engels of Duits.

Betaling

U kunt kiezen uit betaling via iDEAL of per credit card (Mastercard/VISA)

Wij bieden u betaling in termijnen via Klarna. U betaalt uw factuur in maandelijkse termijnen. Selecteer gewoon Klarna Factuur in termijnen en voer een paar persoonlijke gegevens in. U kunt dan het verschuldigde bedrag in termijnen verdelen en het met rente of renteloos in drie tot maximaal 36 maanden aflossen. Zodra u besluit om Klarna Invoice Purchase te gebruiken, wordt er op de achtergrond een kredietcontrole uitgevoerd. Deze beoordeelt of u in aanmerking komt voor financiering door Klarna en wat de minimale maandelijkse aflossingen moeten zijn. De eigenlijke termijnbetaling met Klarna geschiedt op een later tijdstip via het klantenportaal met de gewenste betaalmethode, bijv. creditcard. Om gemakkelijk terugkerende betalingen te doen, kunt u uw Klarna-account aan uw bankrekening koppelen.

De betaling werkt als volgt:


1. om met Klarna op afbetaling te betalen, selecteert u de juiste betalingsmethode in het afrekenproces. U kunt deze betaalwijze kiezen vanaf een minimumbedrag van 50€.

2. de eerste keer dat u met Klarna in termijnen betaalt, wordt u gevraagd een Klarna-account aan te maken. Daartoe dient u de volgende informatie te verstrekken: Naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres. Het kan zijn dat u uw telefoon en e-mail account klaar moet hebben voor identificatie.

3. bestaande klanten registreren zich gewoon met hun e-mailadres of telefoonnummer en geboortedatum.

4. wanneer nieuwe klanten een Klarna-rekening en een "flexibele aankoop op afbetaling" aanvragen, voert Klarna op de achtergrond een kredietcontrole uit.

Na het indienen van de bestelling, ontvangt u een e-mail met een betalingslink. U betaalt via het Klarna consumentenportaal op klarna .com of in de Klarna app met de betaalmethode van uw voorkeur.

Retourneren

U heeft een recht van retour van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U kunt uw bestelling gratis retourneren.

Vul gewoon de retourbon in die bij uw zending is toegevoegd. Pak de schoenen in, plak het DHL-label op het pakket en breng het naar het postkantoor of het afhaalpunt. Het retour sturen is gratis.

Ja, wij betalen de retourkosten voor leveringen. Gelieve hiervoor het bijgevoegde DHL-label te gebruiken.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 7,75 per bestelling.

Uw bestelling is meestal binnen 6 tot 10 werkdagen bij u.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste promoties, actuele collecties en persoonlijke aanbiedingen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief door op deze link te klikken.

Aan het einde van elke nieuwsbrief vindt u een link waarmee u zich direct kunt uitschrijven.

Schoenmaten, materialen en meer

Ja, uw persoonlijke adviseurzal u graag helpen.

Ja, uw persoonlijke adviseurzal u graag helpen.

Elke voet is anders. Daarom bieden wij vier wijdtematen ook wel breedtematen genoemd aan voor een perfecte pasvorm. De meeste vitaform schoenen worden gemaakt in de comfortabele wijdtemaat H.
G (gemiddelde / normale voet),
H (bredere voet),
K (extra brede voet) en
M (zeer brede voet).

Ja, wij bieden ook halve maten voor verschillende modellen. Als u vragen hebt, zullen wij u graag persoonlijk adviseren.

Onze maten komen overeen met uw normale schoenmaat.

Ons Italiaanse hertenleer is uiterst zacht, soepel
en ademend. Daarom zijn schoenen van dit leer ook zeer geschikt om zonder kousen of sokken te dragen. Kenmerkend is de fijne nerf. vitaform biedt hertenleer in vele kleuren en varianten, bijvoorbeeld lak, metallic en diverse print dessins.

vitaform Stretch is puur comfort - het lichte materiaal geeft mee, biedt maximale bewegingsvrijheid voor de voeten en tegelijkertijd veilige steun. Ideaal voor gevoelige voeten en hallux valgus.

Het wordt in de hiel geplaatst en dempt uw stappen effectief. Het zorgt niet alleen voor ontspannen lopen, maar beschermt ook uw gewrichten, van uw voeten tot uw rug.

Het natuurlijk gevormde voetbed met luchtkussentjes ondersteunt actief de voetboog. Tegelijkertijd dempt hij elke stap zacht en soepel.

Dit speciale kussen ontlast de bal van de voet en dempt merkbaar elke stap.

De zolen zijn met de hand aan het bovenstuk genaaid. Een complex proces dat staat voor de kwaliteit van vitaform schoenen. Want een handnaad ziet er niet alleen goed uit, maar is ook bijzonder duurzaam, flexibel en bij uitstek geschikt voor de schoen.

Ja, bij de meeste vitaform schoenen kunt u het uitneembare luchtkussenvoetbed vervangen door uw eigen inlegzolen.

Het hangt allemaal af van de schoen, het materiaal en de afwerking. Onderhoudsinstructies vindt u in de productinformatie. In onze online shop vindt u ook geschikte verzorgingsproducten.

Wij adviseren u graag via het e-mail, contactformulier, aan de telefoon, onze klantenservice medewerkers spreken alleen Engels of Duits.