Blader door onze winkel

Verzendingskosten

Verzendkosten - Duitsland

Wij rekenen port en verpakking aan bij VITAFORM afhankelijk van de verzendmethode en het gewicht. Per bestelling tot 15 kg binnen Duitsland bedragen deze 5,95 €. Wij gebruiken briefport van 3,50 € voor afzonderlijke artikelen zoals voetbedden. Natuurlijk, vitaform biedt ook rembourszendingen aan. Dit komt neer op 9,90€ plus 2€ remboursprovisie aan de deur voor bestellingen tot 15 kg binnen Duitsland. Voor expresverzending bedraagt de prijs 18,00€ per pakket van 5 kg. Verzending naar EU-landen kost 7,75 EUR. De verzendkosten voor alle landen zijn onafhankelijk van het orderbedrag en de betaalwijze. Voor het terugsturen worden kosten in rekening gebracht.

Terug

Gratis retourzendingen zijn alleen mogelijk via Deutsche Post (DHL) en gelden alleen voor retourzendingen van onze klanten met woon- en afleveradres binnen Duitsland. Gebruik a.u.b. alleen het retouretiket dat in uw vitaform pakket zit voor een gratis retourzending. Alleen door het retourlabel te gebruiken, is de terugzending voor u gratis. Voor leveringen naar het buitenland worden geen retourlabels bijgevoegd. Bij grensoverschrijdende bestellingen zijn de kosten van de retourzending voor rekening van de klant. De verzendkosten voor alle landen zijn onafhankelijk van het orderbedrag en de betaalwijze.

Verzendkosten - EU

De verzendkosten naar EU-landen bedragen 7,75 EUR. De verzendkosten voor alle landen zijn onafhankelijk van het orderbedrag en de betaalwijze.
VITAFORM levert in de volgende landen: