Blader door onze winkel

VITAFORM schoenen - gezond en mooi

Je voeten dragen je door het leven. Bedank ze met schoenen die echt passen. Schoenen die de voet respecteren en verwennen in zijn anatomische uniciteit. Met schoenen die je tenen bewegingsruimte geven en de zolen van je voeten de flexibiliteit die ze nodig hebben. En met schoenen die je gewrichten uitstekend ondersteunen.

Kortom, ga voor schoenen die aanpassen aan uw voeten in plaats van dat uw voeten zich moeten aanpassen aan de schoenen! Zulke comfortschoenen geven zelfs bijzonder mooie antwoorden op bijzondere uitdagingen zoals hallux valgus en orthopedische inlegzolen.

VITAFORM biedt alles om uw voeten gelukkig te maken.

Hertenvacht schoenen

Hertenleer is het zachtste leer ter wereld. Een van de redenen waarom wij een
groot deel van onze VITAFORM schoenen maken van dit edele natuurproduct. Ons fijnste Italiaanse hertenleer is bijzonder licht, soepel en ademend. Het verwent uw voeten en is ideaal voor het dragen van schoenen op blote voeten. Hertenvel heeft van nature al een onvergelijkbare, natuurlijke nerf. VITAFORM maakt het nog mooier: wij veredelen hertenleer schoenen ook met modieuze reliëfs en prints, in vele kleuren en zelfs in laklook of met metallic effecten.

Schoenen met 3-voudige demping

Triple demping beschermt beter: schokdempers, voorvoetpolstering en luchtkussenvoetbed zorgen voor een perfecte stap en doen wonderen tegen vermoeide voeten, gewrichten en ligamenten. De drie componenten van
werken samen, precies waar het belangrijk is bij het lopen en staan. De schokdemper dempt elke stap bij de hiel van. De demping in de voorvoet neemt
de druk van weg van de gevoelige bal van de voet bij het stappen en rollen.
En het luchtkussenvoetbed is perfect aangepast aan de anatomie van uw voet.

Zachtheid

Lichtheid

Flexibiliteit

Boterzacht of heb je liever een stabiele grip? Om u te helpen de juiste feel voor u te vinden, hebben wij onze schoenen in drie categorieën verdeeld: A: Supersoft. Zeer zacht en uiterst soepel.
B: Zacht. Past perfect en geeft mee. C: Vormsluitend: stabiele ondersteuning en maximaal comfort. Veel plezier met kiezen.

De eerste keer dat u een schoen van VITAFORM oppakt, zult u verbaasd zijn over hoe licht hij is. Wij doen veel om overbodig gewicht te besparen, te beginnen met het materiaal en eindigend met de afwerking. Het resultaat is een schoen die zorgeloze lichtheid combineert met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

De zolen van onze schoenen zijn niet alleen extreem licht, maar ook zeer soepel. Ze geven uw voeten meer bewegingsvrijheid en ondersteunen de natuurlijke anatomische afrol. Verheug u op VITAFORM schoenen die uw voeten altijd precies de ruimte bieden die ze nodig hebben - en ze tegelijkertijd een aangename houvast geven!

Schokdemper

Fit

Verwisselbaar luchtkussen voetbed

Bij het lopen wordt vooral de hiel belast: De sterkste druk wordt uitgeoefend op de hiel. Daarom hebben wij de VITAFORM schokdemper geïntegreerd in de hielzone van veel van onze schoenen. Hij dempt doeltreffend elke stap die u zet en beschermt zo merkbaar uw gewrichten, tot aan uw wervelkolom toe.

Om ervoor te zorgen dat uw VITAFORM schoen perfect aan uw voet past, werken wij met leesten in vier verschillende breedtematen: G voor slanke tot normale voeten. H voor normale tot sterkere voeten. K voor sterkere voeten en M voor zeer sterke voeten. Elastische bandjes, wattering en voeringen die elke beweging volgen zonder te knellen zorgen voor extra comfort. Meer informatie over fitheid vindt u hier.

VITAFORM voetbedden kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen orthopedische inlegzolen in uw nieuwe VITAFORM schoen plaatsen. Als u het VITAFORM luchtkussenvoetbed voor een ander voetbed wilt ruilen, bieden wij comfortabele alternatieven. Probeer bijvoorbeeld een warme binnenzool van lamsvel.