Blader door onze winkel

Perfecte pasvorm - wellness voor uw voeten

Wanneer passen je schoenen perfect? Het antwoord is heel eenvoudig: op
zitten uw voeten er comfortabel in. Dat wil zeggen, wanneer zij vrij kunnen bewegen
en toch voldoende steun vinden. Drie factoren spelen een bijzondere rol bij dit gevoel van welzijn voor voeten: de lengte van uw schoen, de breedte van de schoen en de afwerking en kwaliteit van de materialen. Bij VITAFORM houden we alle drie de aspecten in de gaten, zodat onze schoenen het allerbeste voor uw voeten zijn.

1. de lengte van de schoenen:
Dit is gebaseerd op de klassieke schoenmaten. Uw schoenlengte is
ideaal voor u als u nog een duimbreedte ruimte aan de voorkant heeft. Op deze manier hebben je tenen genoeg bewegingsvrijheid. Voor sommige modellen bieden wij ook halve maten aan.

2. de schoenbreedtes: Wij zijn bijzonder individueel als het op breedtematen aankomt en bieden ons eigen VITAFORM breedtematen systeem voor schoenen aan - meer informatie hierover vindt u onderaan de pagina.

3. de VITAFORM-materialen: wat materialen betreft, gebruiken wij alleen soepele, hoogwaardige ledersoorten en materialen, zoals het unieke hertenleer. VITAFORM is niet voor niets de nummer 1 fabrikant van hertenhuidschoenen.

Tot nu toe gaat alles goed.

De Relax wijdtematen van VITAFORM
U kunt alleen normale schoenen krijgen in een standaard wijdtemaat. Maar VITAFORM schoeisel is anders: wij weten dat maar heel weinig voeten aan standaardnormen voldoen. Daarom passen wij ons aan de voeten van onze klanten aan. Om ervoor te zorgen dat onze VITAFORM schoenen iedereen perfect passen, werken wij met leesten in vier verschillende breedtematen.

Uit principe gebruiken wij alleen zacht leder en andere hoogwaardige materialen. Eigenschappen zoals 3-voudige demping, voorvoetpolstering, schokdempers of luchtkussenvoetbedden zorgen voor onnavolgbaar comfort. Voor nog
meer comfort naaien wij ook elastieken en tussenvoeringen in die zich bij elke loopbeweging optimaal aan de voet aanpassen.

VITAFORM biedt de volgende schoenbreedtes:

- wijdte G voor slanke tot gemiddeld brede voeten
- wijdte H voor gemiddeld brede tot sterke voeten
- wijdte K voor sterke voeten
- wijdte M voor zeer sterke voeten

Tip: Als uw schoen niet verkrijgbaar is in de gewenste wijdte, probeer dan de volgende maat groter!

Welke maat past?
Wij geven u oriëntatie in de jungle van schoenmaten: Indien u vragen heeft of gedetailleerd advies wenst, aarzel dan niet om onze schoenadviseurs te bellen.